TVÅ APPAR FÖR WIDEX EVOKE™

Med EVOKE kan du använda någon av två typer av appar för att styra dina hörapparater från dina Android- och Apple-enheter.

TONELINK-appen innehåller viktiga funktioner som att byta program, medan EVOKE-appen även innehåller SoundSense Learn, som hjälper dig att anpassa din hörsel.
EVOKE-appen finns bara för EVOKE F2-modellen (med W-knappen).
TONELINK-appen fungerar med alla EVOKE-modeller utom EVOKE CIC-M-modellen.

EVOKE™-APPEN – SUPPORT

HÖRAPPARAT-APPEN EVOKE KOMPATIBILITET

Hörapparat-appen EVOKE fungerar med Android- och Apple-enheter. I kompatibilitetslistan kan du se vilka modeller som stöds.

UTFORMAD FÖR ATT GE DIG BEKVÄMLIGHET

EVOKE-appen är utformad för att ge dig bekvämligheten att kunna fjärrstyra dina hörapparater via en Android- eller Apple-enhet som är smidig att ha tillhands.

EVOKE-appen innehåller de viktigaste funktionerna, som byte av program, men också SoundSense Learn som hjälper dig att anpassa din hörsel.

SUPPORT FÖR EVOKE-APPEN HANDLEDNINGAR

VANLIGA FRÅGOR FÖR ANVÄNDARE AV EVOKE-APPEN

Få svar på din fråga om EVOKE-appen i avsnittet Vanliga frågor.