BEYOND™ HÖRAPPARAT & APP - SUPPORT

BEHÅLLER DIN BEYOND ™ UTRUSTNING I TOPPKLASS

BEYOND™ HÖRAPPARAT APP KOMPABILITET

BEYOND™ utrustningen fungerar till iPhone, iPad och iPod. Du kan också använda en valfri Apple Watch.

BEYOND™ appen är kompatibel med Apple & Android enheter:
VISSTE DU?
Ditt BEYOND hörapparaterna ansluts till din iPhone via en energibesparande version av 2.4 GHz Bluetooth för att säkerställa en låg batteriförbrukning.

BEYOND™ HÖRAPPARATUPPDATERINGAR

Varje gång du startar dina BEYOND™ hörapparater, kontrollerar appen om den senaste och bästa mjukvaran finns i hörapparaten.

BEYOND™ appen uppdaterar automatiskt och trådlöst programvaran i hörapparaten.

Det tar ungefär en minut per hörapparat. Du behöver inte göra något annat än trycka på OK på din iPhone.

BEYOND™ APP UPPDATERINGAR

Du får information via BEYOND-appen när en uppdaterad version av appen släpps i App Store. Se bara till att WiFi eller mobildata är aktiverad i din iPhone.

Om du godkänner att appen uppdateras automatiskt så aktivera uppdateringar under automatiska hämtningar i Inställningar / iTunes Store och App Store.

Om du har en Apple Watch ansluten till din iPhone, uppdateras även BEYOND™ appen på Apple Watch automatiskt, trådlöst.

Behöver du mer vägledning?

VISSTE DU?
För att få den bästa streamingen utomhus, bör du bära din telefon i handen eller i bröstfickan på din skjorta. Du kan också bära din telefon i ett sportarmband för mobiltelefon.

BEYOND™ SUPPORT GUIDE

Hur man ansluter appen till BEYOND™ hörapparater
Hur man använder Equalisern i BEYOND™ appen

FAQ FÖR BEYOND™ HÖRAPPARATANVÄNDARE

Hitta svar på dina frågor angående appen för BEYOND™ hörapparater, hörapparatuppdateringar och anslutningar i FAQ-sektionen.