MOMENT™ APP - SUPPORT

HUR MAN ANVÄNDER WIDEX MOMENT™ APP

Den här 6-minuter långa video visar hur smartphone appen fungerar, så du kan skräddarsy dina hörapparater efter dina behov.

MOMENT HÖRAPPARAT APP KOMPABILITET

WIDEX MOMENT™ app fungerar med Android och Apples enheter. Kontrollera att modellerna stöds i kompabilitetslistan.

DESIGNA DIN EGEN HÖRSEL

Med MOMENT appen, kan du kontrollera och göra din hörapparater personliga via din Apple eller Android mobil.

Du kan justera ljudet på tre olika sätt:
  • SoundSense Learn
  • Generell volymjustering
  • Riktiningsfokus

LADDA NED GRATIS WIDEX MOMENT™ APP

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR