Widex menu10 SUPER POWER

MENU10-SP är vår klassiska super power- hörapparat som inte bara låter bra utan även kan anpassas till just din hörsel och livsstil. Med MENU10-SP är valet ditt. Upptäck hur MENU kan hjälpa dig.

MENU10 SUPER POWER
MENU10-SP är vår klassiska super power- hörapparat, vilken kombinerar det beprövade  ljudet i MENU med nya avancerade funktioner för grav hörselnedsättning avsedda att passa dina behov och preferenser. Den tillhandahåller all förstärkning du behöver för att tackla dagens utmaningar och levererar alltid klart och högkvalitativt ljud.

Den är bekväm och enkel att använda, MENU10-SP kan snabbt finjusteras för att passa dina exakta behov. Vi har även försäkrat oss om att reducera störande, tjutande eller visslande ljud i hörapparaten – så att du kan höra tydligt oavsett situation.

FORTSÄTTER FUNGERA
Vi vet hur viktigt det är för dig att känna dig trygg i att hörapparaten fungerar, det är därför vi har byggt MENU10-SP till att fortsätta göra det. Widex har ett rykte om hög kvalitet och stabilitet och MENU10-SP är inte ett undantag.

Din audionom hjälper dig med vilken modell som är rätt för dig – det finns olika lyssningsprogram samt valbarhet om tre olika kanaler.

4 STEG TILL BÄTTRE HÖRSEL

1. Besök din närmaste audionom

2. Berätta om din hörselnedsättning

3. Genomgå en snabb och smärtfri hörselundersökning

4. Välj dina nya hörapparater

Vill du veta mer om våra hörapparater?

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark