Hörapparater för barn

Barn kan ha nytta av det exceptionella Widex-ljudet från dag ett. Vi har lösningar för bebisar, spädbarn och äldre barn.

För barn i allmänhet
Med Widex hörapparater träder ditt barn in i en värld med exceptionell ljudkvalitet även i krävande lyssningssituationer, till exempel i klassrummet, på lekplatsen, i bilen eller framför teven.

Våra avancerade Widex-funktioner är inriktade på att göra tal hörbart, medan flexibla sätt att justera hörapparaten säkerställer högsta möjliga precision vid utprovningar för barn i alla åldrar.

Hörapparater från Widex är små och diskreta men ger ändå ditt barn otroligt bra ljud – samtidigt som de är snygga.
Specifikt för bebisar
Widex har utformat en hörapparat specifikt för bebisar. WIDEX BABY™-hörapparaten ger bebisar tillgång till så många ljud som möjligt, vilket bidrar till deras språk- och talutveckling. WIDEX BABY ger ditt barn möjligheten att interagera med dig och den omgivande världen, oavsett om det är hemma, på dagis eller med familjen.

Tack vare miniatyrstorleken passar WIDEX BABY perfekt till små öron. Dessutom har den utformats av lätta men tåliga material, så du kan känna dig säker på att den ska sitta bekvämt och säkert hela dagen.
 
Vi har också koncentrerat oss på att göra utprovningen av WIDEX BABY så snabb och enkel som möjligt.

Vill du veta mer om våra hörapparater?

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark