HÖRAPPARATER SOM PASSAR I ÖRAT

Att hitta den perfekta passformen för en hörapparat är enkelt med CAMISHA – Widex avancerade laserteknik.

Dessa hörapparater är individuellt anpassade till dina öron, så det är viktigt att de sitter perfekt i dina öron för optimal komfort och optimal ljudkvalitet. Upptäck våra i-örat hörapparater.

IN-THE-EAR (ITE)

ITE-hörapparater är lämpliga för alla typer av hörselnedsättning. De är oftast små som en eartip och sitter i den yttre delen av hörselgången. Beroende på hörselgångens storlek kan en ITE-hörapparat vara relativt diskret.

När du får utprovat en ITE, anpassas hörapparatskalet individuellt för formen på just ditt öra. Skalet innehåller all nödvändig elektronik och är perfekt för personer på språng som kräver en hörapparat som håller sig på plats. Batterierna sätts i via ett batterifack direkt på hörapparaten. De kan lätt avlägsnas med en liten magnetisk stav.

COMPLETELY-IN-CANAL (CIC)

CIC-hörapparater (completely-in-canal) är ett utmärkt alternativ för dig med lindrig till måttlig-uttalad hörselnedsättning som är ute efter en diskret hörapparat. 

Beroende på storleken och formen på ditt öra, kan en CIC-hörapparat passas in djupt inne i hörselgången, vilket gör den nästan osynlig. Alla Widex CIC-hörapparater är helt automatiska – så du kan uppleva tydligt och naturligt ljud med minimal, eller ingen, inverkan. CIC-hörapparater avlägsnas med hjälp av en liten utdragstråd.

INVISIBLE-IN-CANAL (IIC)

IIC-hörapparaterna är de minsta hörapparatmodellerna på marknaden. IIC-hörapparater (invisible-in-canal) använder örats naturliga form för att lokalisera ljud. Det specialanpassade skalet är gjort för att passa djupt inne i din hörselgång, vilket gör det nästan osynligt.

IIC-hörapparaterna sitter så behagligt i dina öron att det kan hända att du glömmer att du har dem. De är också helt automatiska, vilket ger en ännu naturligare hörselupplevelse.

ONLINE-HÖRSELTEST

Vårt online-hörseltest är mycket enkelt att göra. Du behöver bara svara på fem enkla frågor och lyssna på några ljudexempel. Du får veta resultatet med en gång.

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark