HÖRAPPARATER SOM PASSAR BAKOM ÖRAT

Hörapparater som sitter bakom örat är det perfekta valet om du vill kombinera extra styrka med en snygg design.

All elektronik är placerad i ett litet skal eller ett hölje som är placerad bakom örat. Du kan välja mellan många olika storlekar, former och färger.

BTE (BEHIND-THE-EAR)

För användare med mer uttalad hörselnedsättning eller mindre hörselgångar, är BTE-hörapparater (bärs bakom örat) en bra lösning.

Alla hörapparatens elektroniska delar finns i skalet som sitter bakom örat. En individanpassad öronsnäcka och en ljudslang leder in ljudet till ditt öra. Du kan enkelt justera volymen och välja program på de flesta BTE-hörapparater.

RIC (RECEIVER-IN-CANAL)

RIC-hörapparater (Receiver-In-Canal) liknar BTE-modellerna till form och design, men är mindre eftersom hörtelefonen (eller högtalaren) är placerad i ear-tip istället för i hörapparaten. Dessa hörapparater är lämpligast om du har en lindrig till uttalad hörselnedsättning.

I RIC-modellerna skickas ljud direkt från hörapparaten bakom ditt öra genom en tunn wire till hörtelefonen i din hörselgång. Trots att den är mycket diskret, är det ändå en kraftfull hörapparat som fungerar helt automatiskt.

RITE (RECEIVER-IN-THE-EAR)

RITE-hörapparater (Receiver-In-The-Ear) överför ljud till en hörtelefon som sitter strax utanför örat på öronmusslan, håligheten precis utanför hörselgången.

Om RITE-hörapparater är lämpliga för dig eller inte beror på formen på ditt öra och graden av hörselnedsättning. Om du vill ha en mindre hörapparat än en BTE, kan RITE-hörapparaten vara lösningen.

4 STEG TILL BÄTTRE HÖRSEL

1. Besök din närmaste audionom

2. Berätta om din hörselnedsättning

3. Genomgå en snabb och smärtfri hörselundersökning

4. Välj dina nya hörapparater

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark