WIDEX MOMENT™-APPEN

DENNA APP GÖR DET ENKELT ATT HÖRA PRECIS SOM DU VILL
WIDEX MOMENT™ ger dig fullständig kontroll över din hörapparat via en app på din Apple- eller Android-telefon. Det har aldrig varit enklare att finkalibrera din hörsel så att du får exakt den ljudbild du föredrar – i exakt de stunder då det är som viktigast.

Den smarta utvecklingen och testningen gör att du får en intuitiv och enkel användarupplevelse. Det mörka läget ger möjlighet till diskret användning.

KOMPATIBILITET MED HÖRAPPARAT

WIDEX MOMENT™-appen fungerar ihop med följande modeller från WIDEX MOMENT™:
  • mRIC (MRR2D)
  • RIC 312 (MRB2D)
De andra modellerna använder TONELINK-appen, vilken enkelt och diskret ger dig möjlighet att justera bland annat volym och program. TONELINK har inte SoundSense Learn, som hjälper dig att anpassa hörseln.

DEN LÄR SIG VAD DU FÖREDRAR

Använd den praktiska SoundSense Learn-funktionen på startskärmen för att få hjälp av maskininlärning som guidar dig mot en bättre hörupplevelse. Du jämför bara två ljudprofiler och väljer A eller B, vilket är ett intuitivt sätt att kontrollera ljudparametrarna på.

Med endast några tryck tar du fram en ljudprofil för situationen. 

SKAPA DINA
PERSONLIGA PROGRAM

Gillar du att ha saker på ditt sätt? (Vem gör inte det!) Oavsett om du är duktig på teknik eller en teknofob är det enkelt att skapa dina egna anpassade program. Skapa och namnge dina nya program. Du kan till och med ge dem en egen profilbild.

Låt SoundSense Learn guida dig. Skapa ett särskilt program för ditt arbete, ditt favoritkafé och andra platser som du besöker ofta.

HÅLL EN LÅG PROFIL:
MÖRKT LÄGE

Ingen vill dra uppmärksamhet till sig när de justerar sin hörapparat. Framför allt inte på en teater eller konsert, då det är mörkt och en mobilskärm som lyser verkligen sticker ut.

Tack vare WIDEX MOMENT™-appens mörka läge kan den användas både i dagsljus och på ett diskret sätt i mörker.

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark