ANSLUTNINGSMÖJLIGHET FÖR HÖRAPPARAT

HÖRAPPARATENS ANSLUTNINGSBARHET ÄR VIKTIG
Hörapparatstekniken har kommit långt, och hörapparatens anslutningsbarhet är nu viktigare än någonsin tidigare.

För våra hörapparater är anslutningsbarheten mycket viktig eftersom du vill kunna koppla dina hörapparater till all teknik du behöver i ditt liv på ett smidigt och enkelt sätt.

Därför fortsätter vi hela tiden att utveckla våra hörapparater och hörapparatstillbehör för att uppfylla dina förväntningar på anslutningstekniken.
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Här följer svaren på några av de frågor du kanske har om kompatibilitet och dina Widex-hörapparater.

Vad menas med anslutningsbarhet för hörapparaten?

När vi pratar om hörapparatens anslutningsbarhet pratar vi främst om hörapparater som kan ansluta till andra elektroniska enheter. Detta är enheter som du använder i ditt dagliga liv, som din smartphone eller din tv.

Widex erbjuder ett stort utbud av anslutningslösningar.

Du kan till exempel direktstreama till dina hörapparater om du har 2,4 GHz ”Made-for-iPhone”-hörapparater. Appen ger dig även full kontroll via din mobil.

Med våra DEX-hörapparatstillbehör kan du smidigt ansluta till annan teknik som du behöver i ditt vardagliga liv.

Är Widex-hörapparater kompatibla med mobila enheter, som mobiltelefoner och surfplattor?

Med en 2,4 GHz-hörapparatsapp, som EVOKE-appen, kan du göra din hörupplevelse personlig, ändra program, justera volymen och skapa dina egna personliga program. På Widex arbetar vi ständigt med att förbättra kompatibiliteten. Gå till vår kompatibilitetssida för att se vilka nya enheter som vi har stöd för.

Om du inte har en 2,4 GHz-lösning kan hörapparatstillbehör hjälpa dina hörapparater att kommunicera med andra ljudenheter för alla hörapparatsmodeller med trådlös anslutning. Vi har flera tillbehörsenheter som ansluter till din mobiltelefon, och vi strävar efter att göra alla våra hörapparater kompatibla med de flesta smartphones och andra mobila enheter.

COM-DEX är till exempel en handsfree-enhet för att streama ljud från en mobiltelefon till hörapparaterna. Du kan kombinera COM-DEX med en app så att du kan styra volymen, ljudriktningen och programinställningar.

CALL-DEX är en ultrakompakt enhet som streamar samtal från mobiltelefonen till hörapparaterna. Du behöver bara sätta in CALL-DEX i mobiltelefonens uttag.

UNI-DEX är ett Plug-and-play-tillbehör med en inbyggd mikrofon.

Är Widex-hörapparater kompatibla med iPhone?

Ja. Vi har ”Made for iPhone”-hörapparater – som BEYOND och EVOKE (Fusion2 modell)– som är, som du säkert redan har listat ut, specifikt framtagna för att anslutas till en iPhone.

Dessa avancerade hörapparater kan hantera stabil direktstreaming till båda hörapparaterna, samtidigt som en enastående ljudkvalitet levereras från en Apple-enhet.

Du kan kombinera streaming med EVOKE-appen, där du kan justera till exempel programinställningar och volym.

Kan jag streama ljud till min smart-tv?

Ja, beroende på din hörapparatsmodell.

Med TV PLAY kan du streama direkt till dina hörapparater och få enastående ljudprestanda i en diskret design. TV PLAY är kompatibel med 2,4 GHz Widex-hörapparater.

Med TV-DEX kan du njuta av störningsfri, trådlös tv-ljud i dina hörapparater så att du kan uppleva ljudet precis som det var avsett, även för modeller utan 2,4 GHz.

Kan jag streama ljud från datorn till hörapparaterna?

Ja, med UNI-DEX kan du streama ljud från en dator via mini-jack-uttaget så att du kan ha Skype-möten eller njuta av musik. Sätt i kontakten i datorn så är det bara att börja lyssna.


ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark