ANSLUTNINGSMÖJLIGHET FÖR HÖRAPPARAT

Hur ansluter du din Widex-hörapparat till din smartphone?
Anslutningsmöjlighet är prioriterat
Hörapparattekniken har utvecklats mycket under de senaste åren. Nu har vi specialtelefoner för personer med hörselnedsättning som kan anslutas direkt till din hörapparat. Mobiltelefoner för personer med hörselnedsättning har också blivit smartare, med ny teknik som gör det möjligt för dig att lyssna på musik eller prata i telefonen utan att ens behöva ta upp den ur fickan.

Vi på Widex anser att din hörapparat ska fungera tillsammans med all teknik som du behöver i livet. Därför är anslutningsmöjlighet vår främsta prioritering. Vi arbetar alltid hårt för att utforma nya hörapparater och hörhjälpmedel som uppfyller kraven hos morgondagens teknik.

Här kommer svaren på några frågor du kanske har när det gäller kompatibilitet och Widex hörapparater.
Ja. Widex hörapparater går att sammankoppla med de flesta telefoner, plattor och mobila enheter via våra tillbehör med streamerfunktion. Våra tillbehör gör det möjligt för hörapparaterna att kommunicera med annan elektronisk utrustning såsom din mobiltelefon, TV eller radio.

Är Widex hörapparater kompatibla till de flesta mobiltelfonmodeller?
Ja. Nuvarande modeller Widex hörapparater passar till de flesta mobiltelefoner via UNI-DEX, ett tillbehör som hängs runt halsen. UNI-DEX’ inbyggda mikrofon ger dig möjlighet att använda hands-free och lyssna till din musik på din mobiltelefon eller platta. UNI-DEX passar till de flesta telefonmodeller.

Är Widex hörapparater kompatibla med iPhone?
Ja. Widex hörapparater kan sammankopplas med din iPhone via en UNI-DEX, eller den mycket diskreta CALL-DEX som kan sammankopplas till nästan alla mobiltelefoner via 3,5mm hörlursuttaget. UNI-DEX ger dig möjlighet att prata och lyssna på musik, hands-free genom din iPhone och de flesta andra mobiltelefoner. Widex hörapparater är emellertid inte gjorda för iPhone hörapparater.

Finns det Widex hörapparater med Bluetooth?
Många företag erbjuder Bluetooth för hörapparater. Vi erbjuder något bättre. Widex hörapparater använder sig av Widexlink, en trådlös teknologi som är en bättre streaming än Bluetooth. I motsats till Bluetooth, som är den vanligaste trådlösa teknologin, är WidexLink designad speciellt för de krav som hörapparater har. Den förbrukar mindre ström, är extremt snabb och säkerställer hög kvalitet på ljudet.

ONLINE-HÖRSELTEST

Vårt online-hörseltest är mycket enkelt att göra. Du behöver bara svara på fem enkla frågor och lyssna på några ljudexempel. Du får veta resultatet med en gång.

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark