Nature

INTELLIGENT I DAG
SMARTARE IMORGON

WIDEX EVOKE™
– VÄRLDENS FÖRSTA SMARTA HÖRAPPARAT

Den här hörapparaten utvecklas i realtid för att bli ännu smartare. 
Interaktiva alternativ hjälper dig att forma din lyssningsupplevelse intuitivt, och ger dig full kontroll när du vill ha det.

Och om du vill luta dig tillbaka? EVOKE justerar hörapparaten automatiskt efter dina behov och miljön du befinner dig i. Att alltid kunna uppleva fantastiskt ljud i en hektisk tillvaro har aldrig varit enklare.

DU HJÄLPER DEN ATT BLI
ÄNNU SMARTARE

Widex SoundSense-teknik innebär att EVOKE utvecklas varje gång du använder hörapparaten – precis som man kan förvänta sig av en smart hörapparat. Det beror på att EVOKE lär sig av olika situationer när du och andra användare anpassar hörselupplevelsen.

Vi använder anonyma data för att skapa en bättre hörselupplevelse för alla. På så sätt kan den fantastiska hörapparat du köper i dag utvecklas och bli ännu bättre imorgon!

DITT LIV,
DINA HÖRSELBEHOV

EVOKE vet skillnaden mellan klassisk musik och popmusik. Att ett möte låter annorlunda än en fest. Den håller jämna steg med dig både inne och ute, och kartlägger dina omgivningar och justerar därefter.

Eftersom ljuden du utsätts för ständigt förändras, reagerar EVOKE-hörapparaten på miljön runt omkring dig med hjälp av Fluid Sound Analyzer.

LIKA ENKELT SOM
NÅGRA KNAPPTRYCKNINGAR

Vill du ha ett ännu mer anpassat ljud?

Lär EVOKE hur du vill höra med några knapptryckningar i EVOKE-appen. SoundSense Learn-funktionen ger dig två ljudprofiler att välja mellan. Lyssna på dem och välj det ljud du föredrar, så många gånger du vill.

Det har aldrig varit enklare eller mer praktiskt att bli helt nöjd direkt på plats.

DU BESTÄMMER
VAD VILL DU HÖRA?

I bullriga miljöer behöver du din hörapparat för att filtrera bort allt som kan distrahera dig från att höra tal. I tysta miljöer vill du i stället höra alla detaljer.

EVOKE™ har en inbyggd Fluid Sound Controller som ställer in optimalt ljud för olika ljudmiljöer. Nu har det blivit enkelt att justera hörapparaten, och EVOKE anpassar sig snabbt efter förändringar i ditt liv.

DEN HÄR HÖRAPPARATEN
GLÖMMER ALDRIG

EVOKE glömmer aldrig – men eftersom hörapparaten är så intelligent kanske du glömmer bort att du bär den.

Tack vare inbyggd SoundSense Adapt-teknik kommer den ihåg alla ändringar du gör och tillämpar dem intelligent i liknande situationer – även om du är i en helt ny omgivning.

Den här smarta hörapparaten är bara ... helt enkelt ... smart.

VERKLIGHETSTROGET LJUD
KOMMER NATURLIGT

I den audiologiska världen har varje ljud ett eget ”recept”. Ju mer verklighetstrogna ljud, desto lättare är det att höra. Därför har vi gett EVOKE ett så naturligt ljud som är möjligt med en hörapparat.

Du kanske vill höra metall på en rockkonsert – men inte metalliskt ljud i din hörapparat. Upplev skillnaden i kvalitet med egna öron.

NÄR DU BARA VILL LUTA DIG TILLBAKA

Alla vill inte styra sin egen hörupplevelse.

När du hellre vill luta dig tillbaka kan du prova det universella programmet. När du väljer det anpassar sig EVOKE automatiskt efter dina behov och miljön med hjälp av de inbyggda teknikerna Fluid Sound Analyzer och Controller – den bästa autopiloten någonsin.

Ed trivs bäst ute i det fria. Men oavsett var han är vill han kunna styra sin hörapparat intuitivt – och att den ska fungera automatiskt. Se varför.
Anna vill inte missa en sekund av barnbarnets prat. Eller av alla de andra saker som ger hennes liv mening. Här får du veta varför hon använder EVOKE.
Fullspäckade dagar övergår i livliga kvällar för Carl, som älskar god mat och fantastisk musik. Efter att ha provat mängder av hörapparater är han äntligen nöjd. Hör mer.

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark