naturligt ljud.
utan ansträngning.


WIDEX ENJOY™

När du sätter på dig hörapparaterna på morgonen förväntar du dig att höra automatiskt och utan ansträngning, med bästa möjliga ljud, hela dagen lång. Gör dig redo för ENJOY. 

NJUT AV RENT, NATURLIGT LJUD – AUTOMATISKT 

WIDEX ENJOY handlar om att ge dig en naturlig, okomplicerad lyssningsupplevelse. Avancerad automatisering skapar den bästa lyssningsupplevelsen för dig i varje ögonblick. Och levererar rent, naturligt ljud.

Den är utformad så att din hörselspecialist kan tillgodose dina behov bättre än någonsin från dag ett. Så du tillbringar mindre tid med att finjustera din hörapparat och mer tid att leva ditt liv.

HÖR ALLT
– BEKVÄMT

Trött på att kämpa för att höra som du brukade? WIDEX ENJOY gör det lättare att ha konversationer i bullriga miljöer.

Avancerad teknik gör att den inte förvränger några starka ljud omkring dig. Vad mer är, den hjälper dig också att njuta av de mjukare ljuden i livet. Enkelt.

FÖRBLI ANSLUTEN

Om du gillar att prata i telefon eller lyssna på podcasts finns det ännu mer med ENJOY. Det är enkelt att streama ljud från smartphones till hörapparaterna.

Du kan streama ljud direkt från din iPhone till hörapparaterna med 2,4 GHz-teknik. Om du använder en Android-telefon kan du enkelt streama ljud med ett DEX hörapparattillbehör.

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark