Nature

ANSLUTNA HÖRAPPARATER
HAR ALDRIG LÅTIT BÄTTRE


WIDEX BEYOND™ - KOMBINERAR DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Widex hörapparater har redan det bästa ljudet. Nu kan dem också bidra med de bästa möjligheterna för att hålla dig ansluten till världen omkring dig.

Den nya Widex BEYOND™ är världens ledande made-for-iPhone hörapparat. Med flertalet möjligheter för anslutning så som Bluetooth, DEX kommunikationsenheter och teleslinga har din värld aldrig låtit så bra som nu. BEYOND App fungerar även om du har en Android mobiltelefon.

Det förvånar därför inte oss att användare redan rankat BEYOND avsevärt mycket bättre än liknande lösningar.

TAR IN MER DETALJER

BEYOND är den enda hörapparaten som är gjord för iPhone som har en app med den klassiska svepfunktionen. Den ger dig enkel och smidig navigation genom smarta kommandon. Detta ger dig ett bekvämt sätt att designa din egen hörselsituation och njuta av fantastiskt ljud.

HÖR HELA LJUDBILDEN

Det kunde inte varit enklare att göra BEYOND-appen till din egen. Ta och välj dina egna foton for att hjälpa dig se vilket program du använder. Du kan även lägga till en plats, som exempelvis din favoritrestaurang – BEYOND kommer ihåg dina exakta inställningar för nästa besök vilket ger dig en personlig och god lyssningsupplevelse.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Kontrollera dina BEYOND hörapparater på ett enklare sätt än någonsin förr – och ändra volymen pausa ljudet med en enkel svepning. BEYOND har även en utmärkt batterilivstid, vilket ger dig ansluten hörsel för mindre kraft. Och du kan alltid känna dig trygg i att ha en laddad hörapparat – batteristatusen är alltid tydligt synlig.

EN EXTRA NIVÅ AV ANSLUTNING

BEYOND är den enda tillgängliga hörselapparaten som erbjuder fler än en anslutningsmöjlighet. Med TRI-LINK™ tekniken är möjligheterna oändliga. Du är inte bara ansluten till din iPhone utan också teleslinga och telefon, tv och flera andra enheter genom en rad DEX-lösningar.

LADDA NED BEYOND APP GRATIS

UPPLEV LIVET FULLT UT MED BEYOND

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark