Företagsledning

JØRGEN JENSEN
(KONCERNCHEF)

Jørgen Jensen utsågs till koncernchef för Widex i augusti 2013.

Han har en ekonomie magisterexamen från Aarhus Universitet i Danmark.

Innan han började arbeta för Widex, var Jørgen Jensen koncernchef för Nilfisk-Advance. Jørgen har också arbetat för McKinsey & Co.

STYRELSEMEDLEMMAR

Jan Tøpholm har en MSc inom elektronik. Han började arbeta för Widex år 1972 och var koncernchef för Widex från 1985 (när han tog över efter sin far, Christian Tøpholm) fram till augusti 2013.
Anders Westermann var vice VD för Widex fram till augusti 2013. Han har arbetat för Widex sedan 1980, när han tog sin kandidatexamen i handel. 
Søren Westermann var vice VD för Widex fram till augusti 2013. År 1980 tog han sin magisterexamen inom elektronik och akustik vid Danmarks Tekniska Universitet. 
Richard Tøpholm är chef för neuroteknik på Widex. Han har en civilingenjörsexamen (MSc.E) från Danmarks Tekniska Universitet.
Julian Tøpholm är vice VD för produktion på Widex. Han har en civilingenjörsexamen (MSc.E) från Danmarks Tekniska Universitet.
Ulrik Bülow är för närvarande VD för Otto Mønsted och har över 25 års erfarenhet av företagsledning i den absoluta toppen. Han har en MSc inom ekonomisk vetenskap från Copenhagen Business School.
Lars Vinge Frederiksen tjänstgjorde som koncernchef för Chr. Hansen Holding A/S från 2005 till mars 2013. Han har en MSc inom ekonomisk vetenskap och företagsadministration från Copenhagen Business School.

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Anmäl dig till Widex nyhetsbrev så får du tips, nyheter och ny information om hörselnedsättning och hörapparater.

ANMÄL DIG HÄR

Välj land/region

Boxadress i Sverige
AB Widex
Box 16015
200 25 Malmö

Besöksadress
Widex Nordic A/S
Nymöllevej 6
3540 Lynge
Danmark