SUPPORT OCH KOMPATIBILITET FÖR HÖRAPPARAT-APPEN

Support, FAQ och kompabilitetslista för Apple och Android enheter.

TA REDA PÅ VILKA APPAR OCH APPLÖSNINGAR SOM PASSAR HÖRAPPARATER FRÅN WIDEX:

• MOMENT app (for 2.4 gHz models)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • EVOKE app (for 2.4 gHz models)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • TV PLAY (via EVOKE app)
  • BEYOND app
  • COM-DEX app
  • COM-DEX app

SUPPORT OCH SKÖTSEL

Du når alltid Widex support med ett klick eller ett telefonsamtal.

KONTAKTA OSS

Vår kundtjänst finns tillgänglig för att svara på dina frågor. Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

E-mail:

Vänligen skicka ordrar till adress order-wse@widexsound.com och frågor till info-wse@widexsound.com

Supporttelefon: 040 969 565

Måndag-fredag kl. 15:00-16:00Används vid frågor gällande funktioner eller hantering av dina Widex produkter. Via detta nummer får du samtala med en av våra produktspecialister.

Kundservice: 040-680 14 00
Måndag-torsdag kl. 8:00-16:00
Fredag kl. 8:00-14:00

Används vid beställning, eller förfrågningar angående gjorda beställningar, samt retur, garanti och liknande. Via detta nummer får du tala med någon på vår kundservice.

Adress:
Nymøllevej 6
Danmark

LÅT EN AUDIONOM VÄGLEDA DIG

Hitta en audionom nära dig.

Hitta en butik
Gå till toppen